Theater Zuidplein

Zomersluiting en jubileum

wo 24 jul.

De laatste weken van het seizoen 2023/2024 zijn aangebroken en de zomervakantie is gestart! Bij Theater Zuidplein is het de komende weken iets rustiger, maar er valt nog steeds genoeg te beleven. 

Openingstijdens gebouw
Tijdens de zomersluiting genieten we van een welverdiende pauze. Café-restaurant Zed blijft open vanaf 11:00 - 18:00 met een aangepast zomermenu. Bekijk hem hier! De Bibliotheek blijft ook de hele zomervakantie geopend. Daarnaast geniet je in de theaterstraat van de prachtige expositie Reis van toen, Rotterdammer van Nu. Uiteraard reist Lab-Z dit jaar ook weer langs De Parade in Utrecht en Amsterdam. 

Theater Zuidplein 70 jaar!
In september vieren we ons 70-jarig jubileum met Burendag. Dit bijzondere moment willen we graag delen met al onze buren, bezoekers, vrienden, familie en partners. Heb jij een mooie herinnering aan Theater Zuidplein? Misschien omdat je hier voor het eerst een voorstelling zag, je grote liefde ontmoette, of je podiumvrees overwon? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw verhaal!

Deel je herinnering via #TZ70jaar op de socials of stuur je verhaal naar tz@theaterzuidplein.nl.

We kijken ernaar uit om samen met jullie ons jubileum te vieren en prachtige herinneringen op te halen. Tot in september!

Openingstijden Kassa
De kassa is gesloten van zaterdag 27 juli tot en met maandag 12 augustus. Vanaf dinsdag 13 augustus is de kassa weer bereikbaar van 14.00 uur tot 17.00 uur. Online gaat de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen gewoon door via www.theaterzuidplein.nl.