fbpx

INTERVIEW MET ANGELIQUE SUIJKERBUIJK

Dinsdag 18 augustus 2020

Vriendschap is zeer belangrijk en bestaat in vele vormen. Zo heeft ons theater een vriendenkring die ons structureel steunt in onze ambities om ambitieuze talenten verder brengen door ze te coachen en ervaring op te laten doen. Op deze manier blijven we mooie en bijzondere voorstellingen presenteren en maken. In dit segment kun je kennis maken met onze vrienden en meer te weten komen over onze speciale vriendschap. Dit keer is Angelique Suijkerbuijk aan het woord over haar band met Theater Zuidplein.

Wat betekent vriendschap voor jou? 
Vriendschap is voor mij het belangrijkste wat er is. Ik ben gezegend met een paar hechte vriendengroepen, onafhankelijk van elkaar, maar ze blenden ook prima. Familie krijg je, maar vrienden kies je, dus ik kijk wat ik iemand kan geven en wat die persoon mij kan geven en dan bedoel ik uiteraard op het gebied van comfort, veiligheid, plezier, troost etc.

Waarom ben je vriend geworden van theater Zuidplein?
Omdat ik er door de jaren heen regelmatig geweest ben en ik me afvroeg waarom ik dat niet eerder geworden ben! Nu ben ik sneller op de hoogte van alle nieuwe shows.

Wat is een speciale herinnering die jij hebt aan het theater?
Ik woon al 20 jaar op korte loopafstand van het Theater, ik loop er dus regelmatig langs en het rode gebouw hoort gewoon bij Zuid(plein). Dat ga ik dus wel missen. De optredens van mijn dochter van school vond ik altijd erg ontroerend. Ik vond het leuke altijd dat na de show de cabaretier nog even gezellig wat kwam drinken in de bar. Ik heb een aantal shows van onder andere Najib Amhali en Javier Guzman gezien en omdat je er zo dicht bovenop zit, komen de emoties die deze mannen in hun soms heftige shows leggen, dubbel zo hard binnen.

Welke artiest of voorstelling zou je graag terug willen zien in het nieuwe theater?
Ik zou zeggen Patrick Laureij, omdat ik daar al heel lang op wacht en ik zou graag Nabil Aoulad Ayad willen zien.

Om optimaal gebruik te maken van onze website (o.a. het tonen van video's, social media feeds) ga je akkoord met cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten