Theater Zuidplein

Tranquillity op Zuid

Jamsessies
za 28 sep 19:00
za 28 sep
19:00

Kom naar de Tranquillity jamsessies en deel je muzikale talent met anderen. Geniet van muziek, creativiteit en energie, samen met een liveband.

De Tranquillity jamsessies zijn een plek voor muzikanten om samen muziek te maken. Hier kun je jouw talenten laten zien en je netwerk uitbreiden. Of je nu covers speelt of eigen nummers, alles mag! De liveband begeleidt je, zodat jij kunt optreden. Kom en laat je creativiteit de vrije loop in een ontspannen omgeving waar iedereen welkom is.

Over de jamsessie
De jamsessie is voor iedereen die van muziek houdt. Of je nu een ervaren muzikant bent of net begint, hier is ruimte voor jouw muziek. Neem je gitaar, drumsticks of stem mee en deel jouw passie met anderen.

Gratis
Vanaf 19.00 uur kun je aanschuiven of de mic pakken!

Kick-off 70 jarig jubileum
Op zaterdag 28 september 2024 nodigen we je van harte uit voor een bijzondere Burendag bij Theater Zuidplein! Dit jaar starten we ons 70-jarig jubileum op een feestelijke manier, samen met jou. Begin de dag met een gezellige kringverjaardag, kom samen met de buren taart eten en zing mee om deze mijlpaal te vieren. Dit is het startpunt van een jaar vol feest!